6932399121 Παύλου Μελά και Ιωάννη Καποδίστρια Γωνία Αμπελώνας adam_laserart@yahoo.com
hero image
 
 
ADAM LASERART Αμπελώνας Λάρισας
Κοπή – Χάραξη – Τύπωση Σε Ξύλο – Plexiglass
 
 
 
 

Η επιχείρησή μας ‘’ADAM LASERART’’ η οποία εδρεύει στον Αμπελώνα Λάρισας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2018. Αφορμή της δημιουργίας της επιχείρησης αποτέλεσε το μεράκι, η ανάγκη και η αγάπη για τη δημιουργία και τη τέχνη.

Το εργαστήριο διαθέτει δυο σύγχρονα μηχανήματα κοπής τύπου ‘’Laser’’, ένα CNC Router, ειδικά διαμορφωμένο χώρο βαφής και επεξεργασίας ξύλινων κατασκευών, καθώς επίσης και μηχάνημα τύπωσης σε ξύλινες και υφασμάτινες επιφάνειες.

Η αγάπη μας για την τέχνη και την δημιουργία σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε στην χρήση των υλικών μας, μας οδήγησε να δημιουργούμε καθημερινά πρωτότυπες κατασκευές.

 
 
 
 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ
 
 
 
 
 
 

Παράλληλα, είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε πρωτότυπη ιδέα, βασισμένη στη δική σας έμπνευση και γούστο, αλλά και να σας προτείνουμε κατασκευές, προϊόντα και δώρα ιδανικά για κάθε περίσταση.

 
 
 
 

ΤΟ ΜΟΤΟ ΜΑΣ

Κύριο μέλημά μας, είναι να δίνουμε προτεραιότητα στη γνώμη αλλά και την επιθυμία  του πελάτη, ώστε να έχει ενεργή συμμετοχή στη διαδικασία υλοποίησης οποιασδήποτε ιδέας. 
Στόχος μας είναι να έχουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα, το οποίο θα ξεχωρίζει και θα είναι προσαρμοσμένο στο προσωπικό σας γούστο. 

 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να μιλήσουμε για τον τύπο ξυλουργικής κατασκευής που θα θέλατε και να ξεκινήσουμε το έργο σας αμέσως.
Παύλου Μελά και Ιωάννη Καποδίστρια Γωνία Αμπελώνας
Τηλ. Επικοινωνίας: 6932399121
adam_laserart@yahoo.com